Régóta ígértem már ezt a bejegyzést, arról, mi az, ami miatt egy egyedülálló anya ideális társa lehet egy normális, felnőtt férfinak. Úgyhogy, kedves célcsoport, azaz Normális, Felnőtt Férfiak! Ha úgy esett, hogy  a kiszemelted egy szinglianyu, ne parázz: ÉLVEZD!

keep calm and love a single mum

Élvezd az életet a szerelmed mellett, mert ő olyan nő, aki

1. Nem fog tőled függeni, sem érzelmileg, sem anyagilag. (Ha ez téged rosszul érint, valószínűleg önértékelési gondjaid vannak,és attól érzed férfinak magadat, ha kiszolgáltatott helyzetben tudhatod magad mellett a párodat. Ez esetben ne is olvasd tovább a bejegyzést, mert nem te vagy  a célcsoport:-P)  Egy szingli anya nélküled is remekül elvolt, amíg nem voltál a képben. Önállóan is stabilan megáll a lábán, biztos lehetsz benne, hogy nem a pénztárcáddal szimpatizál, hanem Veled, és ha elromlott porszívója/számtógépe/haja/műkörme, vagy új ruhát szeretne, nem tőled fog kunyerálni, hanem megy és vesz egyet magának. Ha  mégis gavallér szeretnél lenni, vidd el vacsizni, ahol megvillanthatja a lábát  az új ruhájában:-)

2. Nem fog rád tapadni. Egy Szingli anyának ezer dolga van rajtad kívül is. Nem kell attól félned, hogy állandóan a nyakadon lóg majd, vagy hogy korlátozna. Viszont időzsonglőr és szervezőzseni, úgyhogy amikor szükség van rá, mindig ott van. Mindig.

3.  Nem szed el a haverjaidtól, sőt.  Egy szingli anya mindig erős szociális hálót épít maga köré. Ez az erős szociális háló általában szingli anyákból, nőkből áll. Össze lehet ereszteni a két társaságot a haverjaiddal, és garantált a jó mulatság. Emellett neki is megvan a saját élete, és ragaszkodik a csajos programjaihoz, így te is nyugodtan mehetsz a barátaiddal sörözni.

4. Nem akarja elvetetni magát veled. Ő már túl van a házasságon, és gyakran előfordul. hogy nem akar még egyszer férjhez menni, úgyhogy gyűrű-para kilőve. Ha esetleg neked minden vágyad az, hogy a feleséged legyen, azért talán meg tudod győzni, ha nagyon jó vagy nála.

5. Büszke lehetsz rá. Gondolj bele, egy olyan nő a párod, aki független, önálló, minden problémával egyedül is bátran szembenéz. Anyagilag stabil, jó munkája, sok barátja van, szépen neveli a gyerekét, vezeti a háztartást és emelett időt talál mindarra, ami számára fontos, többek között Rád is. Ő az a nő, akire igazán büszke lehetsz, ha téged választ párjául, és szán Rád az idejéből. Becsüld meg magad:-)

6. Jól bánik a pénzzel. Egy fizetésből él, így tud spórolni, és tudatosan viszonyul a pénzügyekhez. Ő nem a hitelt-hitelre halmozó plázacica, hanem olyan valaki, akitől még talán tanulni is érdemes.

7. Tudja, mennyit ér. Az, hogy nőként egyedül boldogul a világban, munkaerőként, anyaként, társként, barátként, és mindeközben nem eszi meg a lakását a mocsok- nos, mindez akkora önbizalommal tölti el a szingli anyát, hogy tökéletesen tisztában lesz saját értékeivel. Ő nem vár tőled visszajelzést, hogy elég jó-e, tudja azt magától is. Nem fogod tőle hallani a szokásos női picsogást, hogy “Nem túl nagy a fenekem ebben a ruhában?”, csak azt látod majd, hogy készülődés után elégedetten a tükörképére mosolyog. Picsogás helyett pedig megdícsér majd téged, hogy milyen remekül festesz. Azért így sokkal jobban indul az este, nem?

amazing

8. Megbecsüli a kapcsolatotokat. A szingli anya nem csak azt tudja, ő mennyit ér, de azt is, hogy mennyit érsz te és a kapcsolatotok. Ha ő választott, és a tesztidőszak után elkötelezte magát meletted, akkor nem kell attól félned, hogy megcsal, vagy ribancosan viselkedik az esti csajbuliban. Értékel, és nem fél ennek hangot is adni.

9. Magas empatikus készsége van. Egy szingli anya nagyon fogékony az őt körülvevők hangulatára, lelki állapotára.  Érzékeny, figyel Rád, és mindig tudja, mivel járhat a kedvedben, vagy mire van leginkább szükséged.

10. Vele aztán jól érezheted magad. Mivel ritkábban teheti meg, hogy eljár otthonról szórakozni, ha kimozdultok, minden percet kihasznál, hogy remekül mulasson. Szórakoztató, önfeledt, vidám társaság.

11. Nem derogál neki a házimunka. Fontos neki az otthon, rendet tart, főz, mos, takarít, vasal, mindezt nem mártírként hanem nagyon időhatékonyan. Ha besegítesz neki valamiben, este biztosan meghálálja:-)

12. Jóban van a testiséggel. Egy szingli anya szeretetnyelve nagyon gyakran a testi érintés, hiszen anyaként is rengeteget bújik, ölel, simogat, szeretget. Nem bánik fukaran az érintéssel a párkapcsolatában sem.

13. Erős, Tudatos és Lendületes.  A szingli anya túl van már egy s máson, megedzette az élet. Remélt, bízott, szeretett, bántott és bántották, kapot pofonokat és ki is ütötték, de mindig újra talpra állt. A szingli anya igazi iron girl,  nincs előtte lehetetlen. Ilyen párral az oldaladon megtapasztalod te magad is, milyen inspiráló személyiség is egy erős, tudatos, lendületes egyedülálló anya.

14. Nem spermaautomata vagy a számára. “Harmincas éveiben járó nővel randizni kockázatos dolog, mert félő, hogy csak a biológiai órája ketyeg”- oké, ez egy unszimpatikus hímsoviniszta duma, de ha te már, vagy egyáltalán  nem akasz gyereket, számodra a tökéletes pár egy szingli anya. Ha így akarod, kimaradhatsz a pelenkázós-nem alvós-ordítós időszakból. Ő nem fog gyerekért nyaggatni- van már neki ugyanis.

15. Nagyon tud szeretni. 

im asinglemummy

 

VasKata

About Author: VasKata