A mai napon az Így légy boldog egyedülálló anya című könyvünk bevezetőjét hoztuk el Neked inspirációul. Fogadd szeretettel!

szinglianyu olvas

Ez a könyv, amit a kezedben tartasz, azért jött létre, hogy átsegítsen Téged egy nehéz időszakon, a válás vagy a párkapcsolatod felbomlása utáni hónapokon, és utat mutasson abban, hogyan építhetsz fel egy olyan életet, amelyben egyedülállóként is kiegyensúlyozott, elégedett, boldog tudsz lenni, és biztos hátországot tudsz teremteni a gyermekednek, gyermekeidnek.   Lehet, hogy most pocsékul érzed magad, egy friss, mélyen tátongó sebbel a lelkeden. Az is lehet, hogy már javában az új életed kialakításán dolgozol, és most szembesülsz az egyedülálló anyaság nehézségeivel.

Biztosan ismered Te is azt a régi történetet, amelyben egy indiai hercegnő gyűrűt kap az apjától, amit elvisz egy mesterhez, és azt kéri tőle, hogy egy olyan bölcsességet véssen az ékszerbe, ami a nehéz napokon bátorítja, a szomorú napokon vigasztalja, a boldog napokon óvatosságra inti. A mester egyetlen szót vésett a gyűrűbe: ELMÚLIK.  Tehát, akármilyen rossz is most, lesz jobb, sőt, jó is lesz, hidd el. Sőt, építkezni is tudsz a nehézségek leküzdéséből, és egy tudatosabb, jobb, értékesebb emberré válhatsz.

Hogy mikor, és milyen módon, az kizárólag Rajtad múlik. Az utadon nem vagy egyedül, itt vagyunk, segítünk. Hadd idézzem Neked másik nagy kedvencemet, Weöres Sándort:

„Alattad  a föld,

Feletted az ég,

Benned a létra.”

Szeretettel:

Árvai Nóra www.noraarvai.com

Vas Kata   www.szinglianyublog.hu

A könyvről bővebb  infók és megrendelés IDE KATTINTVA érhető el. 

szab könyvikém

About Author: VasKata