Netes társkeresésről már volt szó, olvashattatok mulatságos emaileket, amiket “online pasiktól kaptam. Vannak azonban olyanok is, akik nem írnak bődületes baromságot a bemutatkozó soraikban, s ahogy jönnek-mennek az emailek, egyre nő a szimpátia. Könnyű ilyenkor abba az általános hibába esni, hogy azt képzeled, a másik oldalon éppen álmaid férfija ül és várja epedve a leveleidet, holott ugye messziről jött ember…

netes randi 1

 

 

Nyilván igyekszel te is kiszűrni a nagyotmondókat, a csajozógépeket, a csak-dugni-akarok-pár-jót típusú fickókat stb., de kellő rutin hiányában nincs könnyű helyzeted. Szinglianyu karrierem kezdetén a következő netes randi bakikat követtem el:

online randi

 

1. A ronda

Ismerősös a szitu? A társkereső adatlapján homályos képek, távoli alakok, vagy csak egy kb. érettségi idejéből való tablókép gyanús fotó árválkodik. Ha informatívabb fotót kérsz, “majd” keres, vagy  “ezen a gépen sajnos nincs”, vagy “nincs frissebb”. Nem baj, lelkes vagy és bizakodó, egészen az első élő találkozóig, amikor is ott ül veled szemben Quasimodo teljes valójában, te meg kínodban azt sem tudod, hova/hogyan menekülj.

2. A házas

A társkereső oldalakon gyakoriak a hosszasabb  levelezések, de amolyan chatelés szerűen, rövid üzeneteket váltva. Egy majdnem három hetes vicces kis üzenetekkel bombázós pasival a közeli bevásárlóközpont kávézójában beszéltem meg találkozót. Késtem, de már útközben smseket váltottunk, így tudtam, hogy a kék-fehér kockás, amúgy megnyerő külsejű fickó lesz az én emberem. Leültem, nevetgéltünk, beszélgettünk általános dolgokról, és pár percnek el kellett telnie, mire feltűnt a kezén csillogó arany karikagyűrű. -Házas vagy? -kérdeztem. -Igen- felelte. -Miért nem mondtad? -Nem kérdezted. (Igaz, nem feltételeztem, hogy egy társkereső oldalon házasságban élő emberek keresgélnek. Tudom, tudom, naiv vagyok:-))-Hogyhogy házasként társat keresel?- “Mert még bármi lehet, lehet, hogy vége lesz, lehet, hogy nem. Csak sodródom…”Wow…hát én is gyorsan tovább sodródtam azzal a lendülettel.

3. Az elkeseredett

A leveleiben nem volt vészes a srác, de élőszóban…A lényeg, hogy sz@r a világ. Megcsalta, megalázta és otthagyta a szemét exe, akiért ő pedig mindent de mindent, még a csillagokat is az égről. Azóta netes párkereséssel próbálkozik de semmi nem akar összejönni, ezek a netes libák csak a pénzre mennek . Amúgy meg egy kizsákmányolós bunkó a főnöke, elviselhetetlen a munkahelyi légkör. Bár legszívesebben vállalkozna, dehát ugye ebben az istenverte országban nem lehet boldogulni úgysem. Külföldre kellene menni, de az meg olyan macerás… Így hát marad az idegőrlő napi taposómalom, állandó panaszkodás, ami öt darab/ fél perc sebességgel hagyja el az ifjú úriemberünk száját, és én közben egyre nagyobb bűntudattal markolom a  “hihetetlenül drága és mégis silány minőségű kávéval mégcsak nem is teli” bögrémet. Hajaj.

netes társkeresés horgászos

A tanulság: szűrj alaposan, és jól gondold meg, kivel mész el személyes találkozóra. Persze, jó esetben csak egy-másfél óra unalmas jópofizást veszítesz, de azt a kidobbott másfél órát is nagyon lehet sajnálni:-)

VasKata

About Author: VasKata