Talán te is az a típus vagy, aki szeret elidőzni kicsit egy könyvesboltban, megérinteni a színes borítót, végigfuttatni rajta az ujjaid, pergetni a lapokat és közben érezni az illatukat. Ha szereted a könyvekkel a “személyes kapcsolatot”, és ha szeretnéd idén garantáltam elkerülni az idegőrlő sorban állást, ha szeretnél biztos lenni abban, hogy idejében megérkeznek hozzád a csomagok és nem kell otthon ülnöd egész nap, hogy a futár csengetését lesd…ha idén szeretnéd teljes mértékben megúszni a postaköltséget…

A SzinglianyuBlog Xmas Pop Up Store a tökéletes megoldás számodra!

Minden nyomtatott termékünk egy helyen, élőben, személyesen lesz elérhető időszakos kisboltunkban, amelyet a rendelőben alakítottunk ki számotokra. Elérheted a  boldog egyedülálló anyák kalauzát, az Így légy boldog egyedülálló anya c könyvet, és az Egy történet a rendelőmből című fiktív, de valós esetek összegyúrásából alakított regényt is.

Ez a boltocska kizárólag azért jött létre, hogy az év végi, karácsonyi hajtásban segítségedre legyen. Minösszesen két napig lesz elérhető, így figyeld kérlek a nyitvatartási időt, le ne maradj róla!

A Pop Up Store nyitvatartása a következőképpen alakul:

2018. december 9 szombat 10:00-14:00

2018. december 22 péntek 8:30-10:30

Szeretettel várunk Téged is!

Cím: 1138 Budapest Tomori köz 3 fszt 2 Árvai kapucsengő

signature

Tags:
About Author: VasKata