HOGYAN SZERETNÉD ÉREZNI MAGAD EGY ÉV MÚLVA ILYENKOR?

  • Vissza szeretnéd kapni az egészségedet? Eleged van a fájdalomból, a félelemből? Abbahagynád a dohányzást? Lefogynál, vagy új, egészséges szokásokat alakítanál ki? Változtatnál az életmódodon? Megszabadulnál a fájdalmaidtól?
  • Jobban ki szeretnél állni magadért? Szeretnél elegendő önbizalmat, hogy örömmel nézz tükörbe, és bátran, magabiztosan képviseld az érdekeidet? 
  • Eleged van a magányosan töltött szombat estékből? Barátokra vágysz? Szeretnéd kideríteni, miért futnak rendre zátonyra a kapcsolataid? Kilábalnál az érzelmileg bántalmazó kapcsolatodból? 
  • Túl sok a stressz, túl sok a feldolgoznivaló? Fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal? Belefáradtál a taposómalomba? Szeretnéd jobban kezelni a téged érő kihívásokat?
  • Ki szeretnéd deríteni, mi lehet az oka, hogy folyton beteg vagy, vagy hogy miért nem sikerül teherbe esned? Derűsebb, vidámabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?
  • Úgy érzed, haladgatsz, de aztán mindig közbejön valami, akadályokba ütközöl, aztán tessék, idén is ott tartasz, ahol tavaly ilyenkor?
  • Szeretnél végre visszatérni a randizás világába, szeretnéd megtalálni a párodat?

Mindössze napi hét percedbe kerül, ennyi idő alatt elolvasod a napi emailt és elvégzed a napi feladatot. A 365 napos online coaching programunk Take back your life! (Szerezd vissza az életed) címmel. Egy éven keresztül minden nap – beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is – modern pszichológiai feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez fizikai, lelki és spirituális síkon is

Az adott életterületekkel a tréningben külön tematikus blokkokban foglalkozunk. Ennek a tréningnek a tematikáját úgy állítottam össze, hogy az életed minden területén előre lendítsen, minden elakadásodban továbbgördítsen, legyen az önismeret, munka, hivatás, anyagiak, párkapcsolat- és baráti kapcsolatok, egészség és megjelenés, önmegvalósítás. Otthonod kényelmében, vagy bárhol a világon végezhető, mégis egy közösség részének érezheted magad.

ITT tudsz jelentkezni te is az éves professzionális online life coaching programunkra! Siess, hamarosan zárul a jelentkezés!

Tags:
About Author: VasKata