Nap, napután teszed a dolgod. Elfogadtad a helyzeted és próbálsz a saját módszereiddel elegetteni az élet kihívásainak. Reggel felkesz és megfőzöd a kakaót, bármi történjen is. A körülményektől függetlenül, gondoskodsz a gyerekedről, magadról, mert az élet megy tovább. Fáj, ha eszedbejut mennyi veszteség ért. Az árulás és a korábbiakhoz képest kiszolgáltatott helyzet. Nem csak magadra kell figyelned, a szemedfénye is ott van, akiért felelősséget vállasz minden egyes percben.

Egyedül a te válladon a megélhetés súlya. Megpróbálod kihozni magadból a maximumot és emellett a legtöbb figyelmet fordítani csetemetédre. Egyeltalán nem meglepő, ha kimerülten összeroskodsz a konyhaszéken és keserű könnyeket ejtesz.
Nem támogat a döntéshelyzetekben, a napi feladatokban kizárólag magadra számíthatsz, a gyengédségről csak emlékképeid vannak. Az emberek összesúgnak mögötted, hogy milyen nehéz lehet a helyzeted, egy gyereknek apára lenne szüksége, stb..

A néhéz pillanatokban szoktad még őt okolni, amiért nincs veletek? Akkor most tedd a szívedre a kezed. Valóban ott lenne veled és fogná a kezed abban a bizonyos nehéz helyzetben, támogatna? Ha céljaitok különböztek, akkor nem lehetett közös az utatok sem. Bármi volt is a kiváltó oka annak, hogy végül nélküle folytatod az életed, már nem éri meg bánkódnod miatta. Így hibáztani sincs értelme. Történt ami történt. Már elmúlt. Jöhetnek a közös szép emlékek, amikor jól érezted magad a társaságában, a felhőtlen közös programok képei, kinek több, kinek kevesebb, de mindenkinek van ilyen. Ezekre érdemes visszatekinteni, hiszen építettek, mert akkor és ott jó volt nektek. A harag vagy a bánat eltűnik, ha engeded. Már a mában élsz és helytállsz. Élvezheted a saját döntéseid sikérét.

A bukásaidból szerzett tapasztalatok vissznek tovább, ezekben nagyon sok energia összpontosul, ami ha most nem is érzed úgy, de később hasznodat fogják szolgálni. Élvezd ki, hogy nem kell alkalmozkodnod ahhoz aki más utakon jár. Van elég erőd! Csak azt kell eldöntened hogyan használd fel.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged itt tudsz időpontot kérni konzultációra.

Tags:
About Author: VasKata