Ha régóta követed a Szinglianyublogot, talán emlékszel az Így légy boldog egyedülálló anya című könyvünkre. A könyvet annyira szeretettétek, hogy hat kiadást élt meg, és azóta számtalan emailt kellett írnom az érdeklődőknek, hogy sajnos elfogyott, nem lehet már kapni…

De most végre itta megoldás!

A könyv teljes anyaga és még néhány ajándék fejezet felkerült teljesen digitalizált, online program formájában Árvai Nóra pszichológus Tanulószobájába.

Segítünk neked túlélni a szakítást, beszélni a gyerekkel, normális kapcsolatot kialakítani az exeddel, megtanulni beosztani az idődet és odafigyelni magadra és az egészségedre, – tudod, ha anya jól van, a gyerek is is jól van- az öngondoskodás nem önzőség!

Végigvezetünk a gyászfeldolgozáson, figyelünk arra, hogy helyreállítsuk az önbizalmad, önértékelésed, ha szükséges, sokat nevetünk a szinglianyu társaid netes társkeresős tapasztalatain és megtanítunk rá, hogyan kezeld a társkeresést egy kis humorral és eleganciával, magabiztosan, hogyan randizz gyerekek mellett és hogyan alakítsd ki az új életedet, hogyan kerülj topformába testileg és lelkileg egyaránt.

Nélkülözhetetlen segítőtárs, olyan, mint a saját pszichológusod és barátnőd, tanácsadód egyben- ez a Tanulószoba legújabb anyaga, az Egyedülálló anyaként is boldogan program.

Szeretettel várunk Téged is!

Tags:
About Author: VasKata