Egyedülálló szülőként  gyakran nehéz a párkeresés. Ha egyedül neveled a gyereket, sokszor még kevesebb időd jut saját magadra,  hiszen a gyereknevelés hatalmas felelősség, számos feladatnak kell eleget tenni, ráadásul jelen helyzetben nincs segítséged, teljesen egyedül kell boldogulnod minden nehézséggel.

Amikor elkezdesz ismerkedni, hamar rá fogsz jönni, hogy ez bizony időigényes dolog. Sokszor csak leülsz a gép elé megnéni, írt-e valaki a társkeresőn, picit rápillanatsz a partnerjelöltekre, épp csak egy rövid levelet megírsz és azon kapod magad, hogy máris eltelt egy óra. Persze ezt időzítheted arra az időre,amikor a gyerek már alszik- legfeljebb aznap nem mosogatsz el:-)

válás után randizási tippek

Az igazi kihívás, amikor megismerkedtél néhány potenciális jelölttel az interneten, és randizgatni kezdesz. Elkészülni és beugrani a városba egy vacsorára alsó hangon két és fél óra. És nagyon ritkán van akkora szerencséd, hogy az első találkozáson belebotlasz az igaziba, tehát bizton számíthatsz rá, hogy az elkövetkező hetekben gyakran kell majd bébiszitter után nézned.

Ne ess kétségbe  a kezdeti nehézségektől!  Fontos, hogy az  anyaság mellett más szerepeid  is legyenek, hogy kiegyensúlyozott,  teljes életet élj. Ne szorítsd háttérbe magad, ne játsszd el a mártír anyát, aki a gyerekéért mindenről lemond. Mutasd azt a példát a gyerekednek, hogy  egy kudarc után is talpra lehet állni, újra lehet kezdeni, boldogságot lehet teremteni! Nem egy magányos, megkeseredett anyukára van szüksége, hanem rád, reményekkel,  vidámsággal telve,  még akkor is, ha emiatt időnként néhány órára nélkülöznie kell téged.

Társkeresés gyerekkel konzultációnk abban segít, ha elakadtál, elkeseredtél, elfáradtál. Pszichológus szakértőnket, Árvai Nórát  ITT találod!

A konzuláció időtartama kb. 90 perc

Ajándék munkafüzettel!

Ára: 13.900 ft

Helyszíne: budapesti rendelőnk

 

Témáink:

– szükség esetén:  múlt feldolgozása, tanulságok levonása

– női önértékelés helyreállítása

-ismerkedési tippek és paktikák

-az új párkapcsolat és a gyerek

-munkafüzet, otthoni gyakorlatok átbeszélése

Időpont egyeztetés:

0620-291-7956

arvainora@szinglianyublog.hu

Jelentkezés konzultációra

Árvai Nóra pszichológus

Név

Email

Melyik témában segíthetek?

Párkapcsolati problémák Féltékenység
Társkeresés gyerekkel Válás
Önértékelés Szexualitás
Gyereknevelési kérdések

Megjegyzés

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

 

Tags:
About Author: VasKata