A téli hideg hónapok és tavaszi esőzések után eljutottunk végre a forró nyári napokhoz. Lekerültek a hosszú farmerek, három réteg felső helyett elég egy lenge pamut trikó. Hajmosás után kihagyhatod a hajszárítót és a sminkkel sem kell túl sokat vacakolni. Egy barackból és némi zabpehelyből ripsz-ropsz tápláló reggelit készíthetsz nagyobb rákészülés nélkül. Minden egy picit egyszerűbb lett.

Hosszabbak a nappalok és általában több időd marad mindenre. Most különösen érdemes arra koncentrálnod, amit mindig csak halogattál, lekéstél vagy épp tartogattad, hogy majd ha lesz időd, akkor elkezded, elintézed, véghezviszed.

Nos, itt az idő!

Ez a legjobb alkalom, hogy beillessz a programodba valamit, ami eddig méltatlanul lemaradt, pedig titkon mindig is vágytál rá. Most a legegyerűbb elkezdeni például az úszást vagy bármilyen más sportot. Nem azért, hogy presszionáld magad a beach-body elérése miatt. Felesleges frusztáció a magazinokban látott sztáridomok ideálljait kergetni és 1-2 hónapra éhezéssel, túledzéssel vágyakozni valami után, ami elég jó egy címlaphoz, de a lelki egyensúlyodat nem feltétlenül szolgálja.

Kezdj el most valamit, ami könnyebbé teszi majd a téli hónapokat, amivel könnyedén túl juthatsz a nehéz gondolatokon. Vágj bele valamibe, amitől kisimulnak az idegeid és elégedettséggel tölt el. Tedd meg most, amitől büszke leszel. Mert te leszel büszke, nem a címlaplány, nem is párod, vagy bárki más, ez rólad és az értékeidről szól.

Most kezd el, hogy szokásoddá váljon és nem okoz majd problémát ha esőben kell elindulnod hogy megszerezd azt amire mindig is vágytál: könnyed lépteket, kiegyensúlyozott gondolatokat, üde bőrt, hitet önmagadban, elfogadást, türelmet és kitartást. Élj a lehetőségeiddel! 🙂

Ehhez adunk egy remek lehetőséget neked online egészség- és személyiségfejlesztő nyári táborunkkal.

Szeretnéd élvezni a nyarat, felhőtlenül és felszabadultan, de közben mégis haladni a céljaid felé, szórakozva fejlődni?

Szerinted lehetséges felnőttként olyan nyári táborélményt begyűjteni, amely örök emlék, igazi élmény marad? Nos, a mi válaszunk erre a kérdésre: De még hogy!

Képzelj el egy nyári személyiségfejlesztő tábort, amelyen részt vehetsz bárhol is jársz a világban. Egy tábort, ahol egy szuper, motiváló közösség része lehetsz. Egy tábort, ahol jókedvűen szórakozva fejlődhetsz. egy tábort, amelyet szakértő pszichológus-coach vezet, így garantáltan biztonságban vagy, bullshitmentes övezetben. Egy tábort, amely megváltoztathatja az életedet. Velünk tartasz te is?

A tábor egy online, zárt felületen zajlik, amelyhez két héten keresztül minden nap e-mailben kapod meg a jelszót. A tábor programja összetett, hiszen az élet legfontosabb területeire terjed ki: emberi kapcsolatok, párkapcsolat, szabadidő, munka, hivatás, anyagi biztonság, egészség, önmegvalósítás, életmód.

2 héten keresztül minden nap kapsz egy feladatot, egy kihívást, amely az adott nap témájához kapcsolódik, és amely pontban reggel 10 órakor érkezik meg hozzád. A feladatok egy része füzetet és elmélyülést igényelnek, másik része aktív cselekvést.  A feladatokat a két hetes táborra Árvai Nóra pszichológus, coach, mindfulfit tréner állította össze, így szakértő vezetés mellett teljes biztonságban és garantáltan bullshitmentes övezeteben vagy.

Minden naphoz személyre szabott olvasnivaló tartozik, amelyek segítenek az időmanagementben, az élet szervezésében, az emberi kapcsolatok alakításában, az önismeret fejlesztésében és a személyiségfejlődésben.

Az egészséges életmód jegyében minden nap kapsz egy rövid mozgásprogramot és az aznapi villámgyors és egészséges vacsora receptedet is.

A programon való részvétel naponta összesen maximálisan 25 percet fog tőled igénybe venni, ennyi már elegendő hogy két héten belül megérezd a pozitív változást.

A nyári táborhoz tartozik egy zárt Facebook csoport is, hogy a közösség ereje és az aktív kommunikáció is motiváljon és segítsen.

Időpont: 2019. július 22- augusztus 4

Helyszín: Bárhol, ahol vagy éppen a világban. A tábor ugyanis online zajlik.

Jelentkezés: contact@endoblog.hu

Ha úgy érzed, egy kis segítségre van szükséged itt tudsz időpontot kérni konzultációra.

Tags:
About Author: VasKata