Online tréningünk 6 hétig tart, 6 héten át minden hétfőn kapsz egy-egy leckét a következő témákban:

 

Válásfeldolgozó tréning tematika

1. hét  A gyanú árnyékában, féltékenyég,megcsalás, elhidegülés, házassági krízis, – tényleg vége a házasságomnak, nem menthető?

2. hét A sokk kezelése, akut stresszkezelő technikák, a túlélés záloga- Hogyan érezzem jobban magam?

3. hét  A válás felvállalása, közlése a családtagokkal, barátokkal, munkahelyen, ha van, a közös gyerekkel

4. hét Válás jogilag, mediáció, közös megegyezés, válóper, -melyiket válasszuk, hogyan működik?

5. hét Az új élet első lépései, egyedül is megy

6. hét Nyitás a világra, ismerkedés, párkeresés gyerekkel, újra a “húspiacon”, kiteljesedés

A tréninget a Szinglianyublog.hu pszichológus szakértője, az Így légy boldog egyedülálló anya c. könyv szerzője állította össze, aki maga is túl van egy váláson és azóta újra menyasszony. Az elméleti anyag rövid, a tréning egy nagyon gyakorlati, praktikus tudást és gyakorlatokat ad a kezedbe, amely kézenfog és végigsegít ezen a nehéz időszakon.

Legyél akár a pár férfi női vagy férfi tagja, volt férj, volt feleség, akár egyedülálló anyaság/apaság elébe nézel vagy nem volt ég gyereketek, akár te szakítottál, akár veled szakítottak, ez a tréning segít feldolgozd a válást, levond a tanulságokat, elkísér a gyászfolyamatban és hozzásegít visszaépítsd önbecsülésedet, bizalmadat magadban és a párkapcsolatokban, hogy megerősödve állj fel ebből a történetből.

A tréningre jelentkezni a vaskata@szinglianyublog.hu -ra írt emaillel lehet. A résztvevők kapcsolattartását egy zárt Facebook csoport is segíti. így azonnal segítő, támogató közösség részesévé válhatsz, új barátokra is szert tehetsz.

A tréning ára 14990 ft alapcsomagban, amely a 6 leckét és a hozzájuk tartozó gyakorlatokat tartalmazza.

A mesterkurzus opció a 6 leckén és a gyakorlatokon túl egy 7.-et is tartalmaz, amely a leggyakorlatiasabb fejezet, egy pszichológiai tréning önbizalomerősítő és önismereti gyakorlatokkal, munkafüzettel, valamint egy egy órás Skype-os konzultációt pszichológus szakértőnkkel, Árvai Nórával. A Mesterkurzus ára  24990 ft.

A tréning kezdete 2018 június 4-e hétfő 10:00.

Jelentkezz most! vaskata@szinglianyublog.hu

Tags:
About Author: VasKata