Árvai Nóra, a Szinglianyublog pszichológus tanácsadója női önismereti-, motivációs és életvezetési tréninget tart egyedülálló anyáknak. Témáink: veszteség-feldolgozás, párkeresés-találás, új párkapcsolat és gyerek, pénzügyi intelligencia, női önismeret és önbizalomépítés.

A tréning időpontja 2014. december 19. péntek 18:30-21:30.

Helyszín: Budapest, 13. kerület, Tomori köz 3. Térképet itt találsz: www.noraarvai.com/kapcsolat

Ára: 5990 ft,

A tréningen lehetőséged van kedvezményes áron megvásárolni az Így légy boldog egyedülálló anya című könyvünket, 3990 ft helyett mindössze 2290 ft-ért!

A női csoportot célja: motiváció, önbizalom-tuning, önmagad elfogadása és megszeretése, szembenézés a Szinglianyus feladatokkal és problémákkal, párkapcsolati nehézségekkel, valamint hogy praktikus tippeket, trükköket sajátíthass el az életed megkönnyítésére. Mindezt egy játékos, jókedvű péntek délután-este keretében. Árvai Nóri szakértői vezetése alatt a tréning végére energiával, önbizalommal töltődsz fel, újra hiszel magadban, és olyan praktikák birtokában leszel, amely segít a Szinglianyu mindennapokban, ráadásul hasonló helyzetben lévő új barátokat is szerezhetsz, akikkel a későbbiekben segíthetitek egymást.

im awsome

 Írj emailt ide a jelentkezéshez: vaskata@szinglianyublog.hu   vagy arvainora@szinglianyublog.hu

Ha szükséged lenne egy kis motivációra, inspirációra, hogy továbblendülj, de nem jó ez az időpont, ne csüggedj, mert Nóri egyéni tanácsadást is tart, ahol rugalmasan beszélhetitek meg az időpontot, vagy akár Skypeon is konzultálhattok. Ha szeretnéd, hogy végre ne érezd azt, hogy:

  • nem vagy elég jó anya
  • mindent elrontasz a pasikkal
  • selejtes vagy
  • kész káosz a lakásod
  • és az életed is
  • semmire nincs időd
ehelyett tudd, hogy tiéd a világ , akkor keresd Nórinkat bizalommal!
Nóri honlapján eléred! www.noraarvai.com/kapcsolat
Tags:
About Author: VasKata